Dienst

Tuingenot & buitenleven

Veranda’s, overkappingen, tuinhuizen, vijvers, verlichting of tuinkeukens: maak van uw tuin een plek om alle seizoenen te genieten.

Maak vandaag nog een afspraak

Haal meer uit uw tuin met een veranda, tuinhuis of terrasoverkapping

Is het niet jammer dat u vooral van uw tuin geniet als het zomer is? Het Nederlandse weer is vaak onvoorspelbaar, met een robuuste houten veranda, overkapping of tuinhuis bent u niet meer afhankelijk van een paar regendruppels. U kunt ieder seizoen naar buiten. Wat denkt u van een barbecue met kerst? Het kan. We ontwerpen en bouwen veranda’s overkappingen en tuinhuizen op maat. Robuuste, stevig en van de betere materialen zoals Douglas en Lariks. Uiteraard passend in uw tuin en bij uw woning.

Siervijvers en zwemvijvers

Water in de tuin geeft rust en balans. Een prachtige vijver met siervissen en planten of een verfrissende zwemvijver: we denken graag met u mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.


Tuinverlichting

Goede tuinverlichting geeft sfeer aan uw tuin en zorgt voor extra veiligheid. Het verlichten van die mooie oude karakteristieke boom, de vijver en/of het tuinpad: we maken samen met onze lichtadviseur een passend lichtplan en voeren alle werkzaamheden uit.

 

Nog meer extra’s nodig?

Wat zijn uw tuinwensen? Wilt u een openhaard, een praktische tuinkeuken, een maairobot of andere tuinextra’s? Geen wens zo gek of wij kunnen er wat mee. Verras ons met uw ideeën.

Veranda’s, overkappingen, tuinhuizen, vijvers, verlichting of tuinkeukens: maak van uw tuin een plek om alle seizoenen te genieten.

Maak vandaag nog een afspraak