Over ons

Het verhaal achter
Tuinmeesters

Wie is Tuinmeesters?

Het gezicht achter Tuinmeesters is John Dekkers. Dat hij groene vingers heeft, is een ding dat zeker is. Na het afronden van zijn studies (vakbekwaam hovenier en HBO tuin- en landschapsinrichting) deed hij ervaring op bij verschillende hoveniersbedrijven. Hij ontdekte al snel waar zijn passie ligt: het ontwerpen en realiseren van stijlvolle tuinen. In 2007 start hij Tuinmeesters. Met succes. Als Tuinmeester heeft hij al heel wat klanten in West-Brabant en Noorderkempen (België) gelukkig gemaakt met een prachtige tuin.

Brabants hoveniersbedrijf

Tuinmeesters is een hoveniersbedrijf in het Noord-Brabantse Oud Gastel (tussen Roosendaal en Breda). Vanaf het eerste ontwerp van uw nieuwe tuin tot de aanleg en het onderhoud: Wij zorgen er voor!

Met passie en enthousiasme creëren we de mooiste tuinen.  Om jarenlang van te genieten.

Een mooie tuin zit 'm in de details

Onze visie? Uw tuin moet een verlengstuk van uw woning zijn. Een plek om heerlijk te verblijven en ontspannen. Bij Tuinmeesters zijn we van mening dat in iedere tuin, klein of groot, ook groen hoort. Geniet van ontluikend groen in het voorjaar, de verkoelende schaduw van een boom in de zomer, de prachtige kleuren in de herfst en grillige structuren in de winter. De natuur maakt het verschil. Ook in uw tuin. Bij Tuinmeesters hebben we oog voor de kleinste details en onderscheiden we ons door ons vakmanschap.

Ook toe aan een mooie tuin waar volop ruimte is om te genieten?

Maak vandaag een afspraak