Projecten

Het genot van water

Sfeervolle tuin met zwemvijver

In een bosrijke omgeving te Etten-Leur

Ontwerp en renovatie van een tuin bij een vrijstaande woning aan de rand van het Beatrixpark te Etten-Leur. Een bijzondere ligging met een mooie uitwerking. Helemaal op maat voor het jonge gezin.

Zwemvijver

De kinderen kunnen zich naar hartelust vermaken in deze riante tuin. De zwemvijver nodigt bij de warme dagen uit tot heerlijk in het water ravotten, terwijl de de vijver het hele jaar een extra dimensie en stukje natuur in de tuin is.

Grote en mooie terrassen, met natuursteentegels in combinatie met gebakken waalklinkers, passen in de juiste stijl van de woning. En bovendien functioneel om heerlijk buiten te eten of te loungen met een heerlijk privacy.

Structuur en ruimte

Veel ruimte voor beplantingen. De beukenhagen bepalen mede de structuur van de tuin. De plantenborders sluiten naadloos aan de bij o.a. de grote Rhododendrongroepen van het park. Veel variatie in de borders met behulp van o.a. Portugese Laurieren, Persicaria, Rodgersia, Liriope, Geranium, Japanse Esdoorns etc. Over de pergola's groeit de mooie Witte Regen.

De tuin weerspiegelt onze liefde voor de natuur en voor het buitenleven.

Rene & Corinne, Etten-Leur

Ook een leuk project in gedachte?

Neem contact met ons op!