Projecten

Karakter!

In de luwte van de Berk

Hoekwoning te Wouwse Plantage

Karakter, robuust en sfeervol. Warme materialen zoals Douglas en het roestbruine CorTen staal en veel ruimte voor groen. 

Veel groen en onderhoudsvriendelijk

De voortuin wordt gekenmerkt door een strakke en heldere vormgeving. Om de monumentale Berken kun je niet heen en samen met de CorTen stalen plantenbak vormen ze de eyecatchers van de voortuin. Samen met de beukenhagen is het één samenhangend geheel geworden. 

In de plantenbak ontwikkelt zich een fraaie Buxuswolk. Indeling van de rest van de tuin met bijzonder sterke maar mooie vaste planten en o.a. Hydrangea 'Annabelle' maakt de voortuin onderhoudsvriendelijk. O.a. Alchemilla mollis, Liriope, Carex en Pachysandra zorgen voor een mooie gesloten beplanting met voldoende variatie gedurende de seizoenen. Een robuuste trap van Oud Hollandse tegels markeren de entree naar de voordeur.

Douglas en Osmanthus

In de achtertuin veel ruimte voor de kinderen van dit gezin. Ruime opzet met bestratingen, kunstgras en bijpassend groen. Een fraaie, op maat gemaakte, Douglasschutting begrenst de tuin, geflankeerd door sierappeltjes als leivorm en gebogen wintergroene Osmanthushagen als afscherming van de borders met o.a. hortensia's en lampepoetsersgras.

Heerlijke strakke en stijlvolle tuin!

Ook een leuk project in gedachte?

Neem contact met ons op!