Projecten

Landelijk en stijlvol

Modern klassieke tuin met terrasoverkapping

Renovatie achtertuin te Wouw

De tuin als verlenging van het woongenot. Precies waar deze tuin voor bedoeld is. Na het drukke werk heerlijk relaxen in een natuurlijke omgeving. Een plek in de lommerijke buitenrand van Wouw met ook nog eens mooie uitzichten over de naastgelegen landerijen. Heerlijk!

Renovatie van de bestaande tuin

Na 20 jaar is deze tuin compleet gerenoveerd. In de nieuwe tuin zijn de wensen van de opdrachtgever vertaald in een strak en tijdloos ontwerp. Een opzet met heldere lijnen en structuren van o.a. Taxus- en beukenhagen. Centraal gelegen, in de zichtas vanuit de woonkamer, ligt de vijver. Vanuit de woning wordt de tuin optimaal beleefd. 

Genieten kan op elk moment van de dag op één van de terrassen. Heerlijk eten of genieten van een bakje koffie onder de terrasoverkapping of lekker op de relaxstoelen op het zonneterras. 

Complete inrichting

Het ontwerp is vertaald met toepassing van de juiste materialen. Paden en terrassen zijn gemaakt van Oud Hollandse betontegels en -klinkers, neutraal maar stijlvol en tijdloos. Net als de halfverharde paden van basaltsplit.

De terrasoverkapping, geheel op maat gemaakt, is opgebouwd uit geschaafd douglas hout. Bijzondere beplantingen in de vorm van Styrax, krentenboompjes, diverse zorgenloze vaste planten (o.a. Persicaria 'Fat Domino', Geranium, Alchemilla, Hosta, Waldsteinia, Actaea) en wintergroene blokhagen vormen een samenhangend geheel, zowel zomer als winter.

In de donkere uurtjes zorgen de mooie duurzame LED verlichting voor een sfeervol geheel.

Wij zijn heel tevreden over onze tuin en genieten er dagelijks van!

Esther & Ronald, Wouw

Ook een leuk project in gedachte?

Neem contact met ons op!

Video