Referenties


“John heeft de sfeer van onze woning perfect doorgetrokken naar de tuin!”

— Rudy & Liza

Onze vraag aan John was kort maar zeker niet eenvoudig. We wilden van onze saaie tuin met enkel een enorme houten vlonder en een oude serre weer een echte tuin maken. Een tuin die aansloot bij de woning die door ons al volledig was verbouwd in de voorgaande 2 jaar.


John heeft onze wensen omgezet naar enkele concrete tuinontwerpen waardoor wij vrij eenvoudig onze keuze konden maken. De enorme houten vlonder is vervangen door strakke bestrating en organisch gevormde plantvakken. De gekozen beplanting is onderhoudsarm waardoor we het hele jaar van een groene tuin kunnen genieten.


Het pronkstuk van onze tuin is de douglashouten terrasoverkapping met loungehoek. Daar kunnen we in de zomer de schaduw opzoeken en in de koude wintermaanden gewoon nog buiten zitten bij de CorTen stalen openhaard.


De sfeer van onze woning heeft John perfect doorgetrokken in onze tuin. We wijn enorm blij met het eindresultaat en willen John en zijn team bedanken voor de fijne samenwerking en de nette manier van werken.

Gerelateerd project

Sfeervolle achtertuin met terrasoverkapping

Stadstuin te Breda

Een nieuwe tuin voor deze tussenwoning in Breda. Van een 'versteende tuin' na...
Bekijk dit project