Projecten

Stijlvol, strak, modern

Moderne strakke tuin

Particuliere tuin te Roosendaal

Een moderne tuin bij een moderne vrijstaande woning in wijk 'De Landerije' aan de buitenrand van Roosendaal. De tuin sluit naadloos aan bij de woning en de omgeving. Eénvoudig van opzet en een stijlvol geheel.

Een prettige leefomgeving voor een heerlijk buitenleven.

Rustig en groen

Ruim opgezet met een heldere opbouw. Fraaie zichtlijnen vanuit de woning zorgen ervoor dat het groen naar binnen gezogen wordt. Optimale beleving, het hele  jaar door!

Het samenspel van o.a. beukenhagen, paden en terrassen is structuurbepalend. De dakplatanen en frisgroen gazon creëren ruimte en diepte. Een mooi contrast is de afwisseling tussen strakke en weelderige beplantingen met o.a. Buxus, knotwilgen, hortensia's en wintergroene Buxusblokhagen. De enorme steeneiken verzachten op hun beurt de grote gevel van de woning ernaast. 

Heerlijk buitenleven

De tuin is ingericht met fraaie Oud-Hollandse betonbestratingen, zowel in tegel- als klinkerformaat. Tegels voor de terrassen en entree, dikformaatklinkers voor de paden. U-elementen zijn praktische extra zitelementen. Heerlijk om te verblijven. Genieten op het terras bij de buitenkeuken en de avond afsluiten bij een knisperend vuur op het houten loungeterras, terwijl de kinderen naar hartelust kunnen ravotten op het gazon.

Vooral met de keuze van de beplanting zijn we erg blij!

Arnold & Annemieke, Roosendaal

Ook een leuk project in gedachte?

Neem contact met ons op!