Nieuws

Een heerlijk "warm" terras met Ipé buitenparket

| Delen:
Een heerlijk
Een heerlijk

Een groene, gladde vlonder van hardhouten planken met anti-slipprofiel. En het rottingsproces heeft inmiddels zijn sporen achtergelaten...U herkent het wel. Tijd voor vervanging!

Bij deze goede klant van ons hebben we de oude vlonder vervangen door dit fraaie Ipé buitenparket. Een materiaal dat duurzamer en minder glad is. Bovendien is Ipé een zeer stabiele houtsoort met een prachtige uitstraling.

ipe vlonder

De planken zijn onzichtbaar bevestigd op hardhouten onderliggers. De gehele onderbouw is ook vervangen. Een stabiele en stevige ondergrond bepalen immers het eindresultaat.

In tegenstelling tot de oude vlonder zijn de zijkanten opgebouwd met degelijke betonnen randen. Het hout staat, in tegenstelling tot de oude vlonder, niet meer in contact met de bodem en opspattend vuil heeft weinig invloed op de duurzaamheid van het hout. Uiteindelijk zullen deze planken vergrijzen naar een mooie natuurlijke kleur.

Een mooi stukje precisiewerk met als resultaat een heerlijk warm terras dat jaren vooruit kan!

ipe vlonder

 

terug naar vorige pagina
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libMagickWand.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory